Om oss

Taktekker Oslo: Din lokale spesialist på tak, hvor vi blander tradisjonelt håndverk med moderne teknikker for å skape robuste, estetisk tiltalende og sikre takløsninger for hjem og bygninger i Oslo-området.
Mats ekrogn

Ekrogn Tak og Membran

Velkommen til Taktekker-oslo.no – ditt foretrukne valg for førsteklasses takløsninger i Oslo og omkringliggende områder!

Jeg er Mats Ola Hans Ekrogn, daglig leder og eier av Ekrogn Tak og Membran AS, som jeg etablerte i 2018. Firmaet mitt er lokalisert i Oslo, og jeg er stolt over å lede et dedikert team på ni ansatte. Vi spesialiserer oss i taktekking, arbeid på terrasser, garasjedekker og baderomsprosjekter. Service er kjernen i vår virksomhet, og vi streber alltid etter å være løsningsorienterte.

Som noen som brenner for takarbeid, oppfordrer jeg ofte huseiere til å tenke på vedlikehold av taket sitt. Jeg og mitt team er alltid klare til å gjøre en befaring og komme med løsningsforslag som passer til våre kunders unike behov. Jeg tror på ærlighet og gjennomsiktighet i prising, og mange blir overrasket over hvor overkommelige våre tjenester kan være.

Som en utførende entreprenør innen tak og membran, tar vi på oss både service- og vedlikeholdsavtaler. Vi har erfaring med både nye og eksisterende bygg, og jobber over hele Viken-området. Vår erfaring strekker seg fra private boliger til næringsbygg og boligsameier. Dette brede spekteret av prosjekter har gitt oss en dyp forståelse og evne til raskt å identifisere den beste løsningen for hver unike situasjon.

For meg er det å lede Ekrogn Tak og Membran AS mer enn bare en jobb; det er en lidenskap for å skape varige og kvalitetsløsninger for våre kunder.

Vårt løfte

Vårt engasjement er å tilby fremragende håndverk på alle våre prosjekter. Vi setter din tilfredshet som vår høyeste prioritet og er fast bestemt på å møte og overgå dine forventninger i hver fase av jobben, fra det første møtet til den avsluttende gjennomgangen.

Miljøansvar

Som et miljøbevisst selskap, tar vi stolthet i å bruke bærekraftige og miljøvennlige materialer der det er mulig. Vi praktiserer også resirkulering og avfallsreduksjon for å redusere vårt miljøavtrykk og bidra til et grønnere Oslo.

Få et gratis prisoverslag

Ser du etter ekspertise innen taktekking, beslag, bytte av takstein, takreparasjoner eller legging av nytt tak?